Outsourcing účtovníctva už aplikuje 82% malých a stredných podnikov

Účtovníctvo je nesmierne komplexnou a náročnou činnosťou, ktorá zaberá určitú časť času i vynaložených nákladov. Pre viaceré malé a stredné podniky je viac ako náročné získať do svojich služieb účtovníka, ktorý by dokonale ovládal všetky činnosti, bol flexibilný a zároveň finančne nenároční. Ceny outsourcingu účtovníctva sa dostali na takú úroveň, že pre malý a stredný podnik už nemá význam investovať do full-time kontraktu s účtovníkom, ale volia outsourcing.


Čo je to outsourcing účtovníctva? Outsourcing znamená, že sa delegujú určité Vaše povinnosti na iné osoby či subjekty. V tomto prípade sa jedná o outsourcing účtovníctva, ktorého vykonávateľom vo Vašej spoločnosti môžeme byť aj my.

Outsorucing účtovníctva v eÚčtovníctvo

Ponúkame vedenie účtovníctva a profesionálne daňové poradenstvo pre slovenské a medzinárodné spoločnosti z rôznych odvetví. Naše služby môžu plne nahradiť všetky funkcie interného účtovného a finančného oddelenia. V prípade potreby zabezpečujeme podporu interného účtovného tímu klienta, poradenstva pri komplikovanejších operáciách, pravidelnej daňovej podpory pri vašich aktivitách.

Dlhoročné skúsenosti v oblasti vedenia účtovníctva a široká škála služieb pod jednou strechou nám umožňujú ušiť model spolupráce na mieru každému klientovi. Našim cieľom je prispievať k vášmu úspechu ako váš stabilný partner, ktorý zabezpečuje:

  • Súlad všetkých oblastí vášho podnikania s požiadavkami platnej legislatívy
  • Prístup k moderným riešeniam, automatizáciu účtovníctva, reporting a iné oblasti
  • Plynulý chod podporných činností, ktorý vám umožňuje sústrediť sa na hlavný predmet činnosti a rozvoj podnikania
  • Rýchly prístup k informáciám
  • Flexibilné poradenstvo 

Vedenie účtovníctva

Ponúkame komplexné portfólio služieb vedenia účtovníctva a na mieru šité riešenia, či už sa rozhodnete pre úplný outsourcing vašich finančných a účtovných procesov alebo máte vlastné interné finančné oddelenie a potrebujete profesionálnu asistenciu v konkrétnej oblasti.

Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam s poskytovaním služieb vedenia účtovníctva poznáme všetky výzvy, ktorým čelia spoločnosti, teda aj tá Vaša.

Ponúkame kompletné podvojné účtovníctvo už od 31 Eur mesačne.

Diskusia

comments powered by Disqus